UA-25534208-1

Termeni si Conditii

Uniunea Baptista din Romania
Str Dambovita 9-11,Sector 6 Bucuresti

Cod 060842

Tel 021 430 10 60

CONDITII DE UTILIZARE


Folosirea, vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul librarie.revistacrestinulazi.ro implica acceptarea urmatorilor termeni: 

Uniunea Baptista isi asuma dreptul de a putea efectua modificari ale acestor prevederi, modificari ale site-ului librarie.revistacrestinulazi.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor conditii de utilizare: 
 

FOLOSIREA SITE-ULUI/CLIENTI/COMENZI 

Ne rezervam dreptul sa inregistram si sa stocam urmatoarele informatii referitoare la accesarea acestui site: data, pagina, ip, agent utilizator, rezolutie ecran, referer. Este interzisa accesarea acestui site cu programe de download automat fara permisiunea expresa din partea noastra. Ne rezervam dreptul de a stoca logurile complete si de a intreprinde masurile legale impotriva persoanelor sau firmelor care acceseaza site-ul nostru cu astfel de programe.  Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, adresa, email, telefon, carti comandate, pe durata necesara indeplinirii comenzilor si in vederea realizarii de statistici. 

Vanzatorul va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 10 zile sa denunte unilateral contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul contractului, conditionat de returnarea bunurilor in ambalajul original, si doar daca acestea nu au suferit deteriorari. Cheltuielile aferente returarii bunurilor vor fi suportate de catre cumparator. Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre cumparator, in conditiile legislatiei. 

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, comenzi etc) la terte parti cu exceptia curierului sau postei. Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza. 

Odata facuta comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina comanda si cu preturile produselor si costul transportului afisate in cosul de cumparaturi. Nu garantam indeplinirea niciunei comenzi, indiferent de conditiile de disponibilitate specificate pentru un anumit titlu. In situatii exceptionale este posibil ca anumite titluri sa nu fie disponibile chiar daca in site este specificat altfel. In situatii exceptionale este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in site. 

Uniunea Baptista nu se face raspunzatoare pentru coletete primite in stare deteriorata datorita proastei manipulari din partea firmelor de coletarie cu care colaboram. Cartile pot fi returnate conform prevederilor legale. Uniunea Baptista isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.), sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate. 

Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura descrierilor cartilor si comentariilor introduse de vizitatori. Nu raspundem de site-urile la care se ajunge prin legaturi de pe acest site. Prin abonarea la newsletterele periodice se considera ca utilizatorul consimte primirea de emailuri periodice cu informatii diverse din partea noastra. Nu raspundem pentru defectiunile datorate serverului pe care este gazduit site-ul sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii Internet. 

Orice tentativa de acces neautorizat la acest site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. 

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart.com
Librarie © 2018 - Design by FocusThemes